Eenvoudig en veilig uw bed bestellen bij BedGarant.

Zo bestel je op Bedgarant.nl:

  • Vul je naam, adresgegevens, geboortedatum en geslacht in.
  • Kies jouw gewenst maat, kleur en leasetermijn.
  • Druk op verzenden.
  • Controleer uw bestelling.
  • Klik op bestelling bevestigen.

Zodra je bed verzendklaar is gemaakt, wordt er telefonisch contact opgenomen door onze bezorgservice. Samen bepaal je een gewenste leverdatum.

Bij levering worden er een aantal gegevens gecontroleerd en vastgelegd.

Levertijden en bezorging

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding rechtstreeks van de fabrikant.

De levering wordt gedaan door een professioneel transportbedrijf gespecialiseerd in het bezorgen en monteren van bedden. Het transportbedrijf levert via de trap niet hoger dan de 3e verdieping. Let er op, dat uw trappenhuis ruim genoeg dient te zijn om de pakketten te kunnen laten bezorgen. De levertijd verschilt per product, de levertijd kun je altijd terugvinden bij de productomschrijving.

Bij levering dient de persoon die besteld heeft thuis te zijn. Mocht er iemand anders de bestelling in ontvangst willen nemen, moet de bestelling geplaatst worden onder de naam van deze persoon.

Leveringskosten

Bij Bedgarant betaal je geen montage- en leveringskosten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de bestelling in ontvangst te nemen dient u dit minstens 48 uur van te voren aan ons door te geven. Mocht dit niet gebeurd zijn, kunnen er mogelijk wel extra leveringskosten in rekening gebracht worden.